CrisStory – Over ons

Ons bedrijf Crisstory maakt en levert specialiteiten zoals fruitbrood, crackers en kaasdippers aan kaaswinkels en delicatessenzaken in heel Nederland maar ook België en Duitsland.

Het verhaal van Cris

In 2018 is Cris tijdens een van zijn ritjes op de racefiets door een ongeval om het leven gekomen. Onze liefde voor Cris zal er altijd zijn! En zijn mooie, sociale karakter, met zijn voorkeur voor samen zijn en het delen van liefde, willen we doorgeven aan u. Cris was iemand die sociaal sterk was, hij kon een groep verbinden, deelde gezelligheid en was daarnaast een liefhebber van lekker eten en van het ontdekken van nieuwe smaken. In onze naam en logo zie je Cris terug.

crisstory logo zwart wit

Liefde voor smaken, geuren en kruiden

Als je kijkt naar het logo van Crisstory zie je een hartvorm, die natuurlijk verwijst naar de liefde. Dit hart bestaat uit een verbonden C en S (van CrisStory). De letters staan symbool voor het samenzijn en delen van geluk.  De S komt van onderen af, als een soort wolkje, denkend aan  Cris, die ‘van boven’ meekijkt. De kleuren van de achtergrond van het logo wisselen per smaak. De achtergrond zelf is een Marokkaans design, wat verwijst naar de interesse die Cris had voor de vele smaken, geuren en kruiden van Marokko en Spanje. Dat zie je ook terug in onze producten. Kortom, in CRISSTORY  zie je een ‘story’ van liefde, sociaal zijn, verbinding, samen zijn, delen van geluk en genieten van heerlijke smaken.

veggie worst sfeer

Ambachtelijke specialiteiten voor kaaswinkels en detailhandel

Onze lijn met producten is helemaal gebaseerd op gezonde en pure ingrediënten. Alles is gemaakt op ambachtelijke wijze. Denk daarbij aan kaasdippers, vijgenbier, Spaanse crackers, fruitbrood, en andere heerlijke delicatessen waarbij verbinden, delen en samen genieten van de nieuwe en uitdagende smaken voorop staat. Juist daarvoor zijn onze delicatessen geschikt.

Deelt u met ons mee?

CRISSTORY, Sharing food together